Coş  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Tva
0,00 lei Total

Pret cu tva

Plateste

Panouri din MDF HIGH-GLOSS

MDF-ul high-gloss este un produs relativ nou in industria mobilierului fiind din ce in ce mai des utilizat la realizarea mobilei de bucatarie, living, dormitor si nu numai. Produsul highgloss este un rezultat al laminarii unei folii transparente cu o grosime de 75 microni pe o suprafata decorativa din PET sau PVC care la randul ei este laminata pe un suport MDF de 18mm grosime. In urma acestui procedeu de laminare, suprafata decorativa devine mai colorata si capata un grad de luciu ( highgloss ) rezistent la zgarieturile fine.

Suprafata decorativa este disponibila intr-o gama larga de decoruri: UNI, LEMN, FANTEZIE, METALIZAT aflate in catalogul nostru.

Pentru a vizualiza varietatea gamei de MDF high-gloss dati click aici

Panouri din MDF lucios ACRILIC

Produs din clasa premium, MDF-ul acrilic este folosit cu succes de producatorii de mobila consacrati, in productia mobilei de bucatarie, living, dressing, dormitoare si nu numai. Gratie unui grad de luciu foate apropiat de 100% cu efect de oglinda, inlocuieste cu succes sticla vopsita utilizata in fronturile de mobilier, permitand acuratete in debitare la dimensiunile dorite, fiind posibila prelucrarea cu utilajele specifice mobilierului.

In procesul de laminare a foliei PMMA ( Polimethyl metacrylate acryl glass ) de 1mm grosime ( folie protejata cu film de protectie ) pe suportul de MDF se utilizeaza un adeziv reactiv de tip PUR ( Poliuretan Reactiv = topitura de poliuretan monocomponenta, reactiva la umiditate ) si astfel se obtine atat o suprafata de calitate a panoului high-gloss ( eliminand efectul valurilor ), cat si o rezistanta deosebita la conditii de umezeala si temperatura.

Suprafata decorativa este disponibila intr-o gama de decoruri aflate in catalogul nostru.

Pentru a vizualiza varietatea gamei de MDF lucios acrilic dati click aici

Panouri din MDF infoliat 3D personalizat

Fronturile MDF 3D ( sau fronturi infoliate din MDF ) sunt elementele de mobilier realizate pe suport din MDF melaminat pe o singura fata si pe cealalta fata sunt acoperite cu o folie speciala din PVC sau PET prin termoformare, copiind astfel relieful suprafetei de MDF, inclusiv canturile piesei. Canturile piesei din MDF pot fi profilate prin frezare cu diverse profile, la fel si suprafata acesteia care poate fi frezata, decupata, astfel ca in final, dupa acoperire, se obtin piese cu un aspect uniform, deosebit, in decoruri uni, lemn, fantezie, lucios highgloss si personalizate.

Pentru informatii complete despre produse va rugam sa contactati departamentul nostru de vanzari.

Compozit

Compozitul este un material inovativ care imbina functionalitatea durabila cu posibilitatea crearii multiplelor elemente de design. Compozitul este materialul ideal acolo unde doriti sa introduceti confort si elemente de proiectare creativa.

Formele neporoase ale compozitului, rezistente la uzura, patare si umezeala sunt igienice si usor de curatat si vor arata ca noi in anii urmatori. Daca apar taieturi sau zgarieturi minore acestea sunt usor de eliminat prin polishare.

Datorita urmatoarelor sale caracteristici, compozitul va ofera o gama variata de posibilitati in proiectare:

  • Rezistent la factori mecanici si chimici, fara modificari de forma sau consistenta
  • Material solid, neporos, fara capilaritate sau microfisuri
  • Lipituri si imbinari aproape invizibile
  • Se poate repara si reconditiona
  • Este termoformabil tridimensional

Fronturi postforming

Postforming este o tehnologie noua si moderna ce permite acoperirea suprafetei panoului cu un material stratificat termorigid. Acoperirea perfecta a intregii suprafete si a muchiilor impedica umiditatea sa patrunda in interiorul placilor aglomerate. Partea laminata a panoului este acoperita cu un strat protector, rezistent la zgarieturi si lovituri.

Fronturile postforming sunt recomandate in situatiile in care se doreste evitarea solicitarilor mecanice, termice sau chimice si se foloseste la mese de lucru, blaturi, usi, glafuri, etc.