Coş  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Tva
0,00 lei Total

Pret cu tva

Plateste

Termeni si conditii generale de utilizare

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea site-ului pentrumobila.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. pentrumobila.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.  Admire Trade SRL, care detine pentrumobila.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Pentru ca Admire Trade SRL sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

  • nu vor fi copiate sau distribuite nicio informatie ( text, foto, video, etc ) fara a obtine in prealabil acordul scris de la proprietarul siteului.
  • nu vor fi publicate pe acest site informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor oferite.

Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica Admire Trade SRL. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Admire Trade SRL isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website in conformitate cu prevederile legale.

Confidentialitate

Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in Romania. se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail) sau la modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Admire Trade.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Utilizarea si dezvaluirea datelor personale

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Admire Trade SRL in urmatoarele scopuri:

- de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si SMS cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre Admire Trade SRL si de partenerii sai
- de administrare a bazei de date clienti in scopul prelucrarii solicitarilor dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti.

Admire Trade SRL se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre terte parti

Publicarea de informatii de catre utilizator

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
- sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Admire Trade SRL permite utilizatorilor inregistrati sa posteze comentarii pe blog sau la articole si nu garanteaza confidentialitatea acestora insa isi asuma raspunderea ca adresa de e-mail, ip-ul sa le prezinte doar in fata autoritatilor competente.
Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru materialele/comentariile publicate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. Admire Trade SRL va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vre-un avertisment in prealabil. Admire Trade SRL are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

Limitarea raspunderii

pentrumobila.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.